Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf in het kort.

Autobedrijf Gommans en Jansen B.V. streeft ernaar een langdurige relatie op te bouwen met klanten door middel van het leveren van kwaliteit en service. Om een groter publiek te bereiken zijn wij gestart met het Occasioncentrum Gommans en Jansen B.V.. Door de specialisatie in vreemde merken hebben wij het concept van Bosch Car Service omarmd.

 

Geschiedenis

Autobedrijf Gommans en Jansen B.V. is opgericht in 1964 en is al jaren een begrip in de regio. In 1974 was Gommans en Jansen B.V. het eerste dealerbedrijf van Mitsubishi in Nederland. Het bedrijf groeide snel en in 1995 werd het bedrijf uitgebreid met een filiaal in Boxmeer. In 1997 werd het huidige pand van Toyota in Venlo opgericht. Hierna volgde de uitbreiding met Autorent Gommans en Jansen B.V., waardoor wij de mobiliteit van onze klanten nog beter kunnen waarborgen. In 2000 volgde het filiaal in Roermond. Aan het dealerschap van Mitsubishi werd in 2002 het dealerschap van Kia in Boxmeer en Roermond toegevoegd. Het Toyota dealerschap in Roermond volgde in 2005.

 

Gommans en Jansen Boxmeer B.V. werd in 2008 overgenomen door Ruud de Jong. Hier werden dan ook de dealerschappen van Mitsubishi en Kia behouden.

Gommans en Jansen B.V. Venlo en Roermond gooide het roer volledig om. In 2005 is er besloten om 'single brand' het merk Toyota te voeren. Vanwege de langdurige relatie die wij hebben opgebouwd met onze klanten is het erkend reparateurschap van Mitsubishi voor beiden filialen behouden. Hierdoor kunnen onze klanten nog steeds van onze service blijven genieten.

 

In 2010 werd gestart met het Occasioncentrum Gommans en Jansen B.V.. Hierdoor kunnen wij ons richten op een voor ons nieuwe markt. Om hierin slagvaardiger te worden hebben wij in 2011 het concept van Bosch Car Service omarmd. Per 1 augustus 2011 is Bosch Car Service operationeel geworden. Wij richten ons hier op alle merken zowel in de sales als aftersales.