Onze kwaliteit

Met Bosch Car Service kiest u altijd voor kwaliteit

Er zijn veel manieren waarop Bosch Car Service continu zorgt voor het hoge kwaliteitsniveau waarvan u als klant kunt profiteren. Wij zetten ze hier voor u op een rij.

 

De connectie met het merk Bosch

De innovaties van Bosch hebben geschiedenis geschreven in de automobielindustrie. Bosch is de grootste onafhankelijke leverancier van auto-onderdelen ter wereld en heeft bijgedragen aan het veiliger, schoner en efficiënter maken van auto's.

Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden dan ook dagelijks gebruikt in onze werkplaatsen. Ook de diagnoseapparatuur in de autobedrijven van Bosch Car Service zijn van Bosch. Zo kunnen we uw auto snel en goed rapareren.

 

Verplichte trainingen

Voordat een garage zichzelf Bosch Car Service autobedrijf mag noemen, zijn er een aantal strikte kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om trainingen te volgen. Daardoor is de kennis binnen elk autobedrijf altijd actueel. Ook als u een splinternieuwe auto hebt, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of servicebeurt moeten verrichten.

 

Altijd de nieuwste producten en diensten

Zodra wij een product of dienst kunnen lanceren die u voordeel of gemak biedt, zullen wij dit direct doen. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren onder andere Bosch Car Service Pechhulp en de Bosch Car Service Autoverzekering gelanceerd. Onze klanten zijn ons daar dankbaar voor.

 

Uw mening maakt Bosch Car Service nog beter

Hoogstaande kwaliteit is waar Bosch Car Service voor staat. Om u de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. Door de samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Tevreden.nl kunnen Bosch Car Service bedrijven hun klanten uitnodigen om hun ervaring te delen. Ook kunnen klanten spontaan hun mening over een autobedrijf geven via BoschCarService.tevreden.nl. Met uw mening kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en de volgende keer nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

 

Best Car Selection: een occasionlabel met kwaliteit

Met een Best Car Selection occasion bent u verzekerd van kwaliteit en zorgeloos rijden. Geniet van een pakket boordevol voordelen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst zeker te zijn van de juiste keuze.