After Sales: Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij onze vestigingen in Venlo en Roermond  aan het juiste adres. Of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, wij begrijpen dat u altijd op uw auto moet kunnen rekenen, in zomer en winter. Als ervaren servicebedrijf doen wij er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. Een team van ervaren monteurs staat voor u klaar. Met behulp van de nieuwste apparatuur en periodieke bijscholing zijn onze monteurs in staat optimale service te verlenen.

Vaste tarieven en pakketaanbiedingen voor bijvoorbeeld onderhoudsbeurten en het vervangen van banden en uitlaten etc. garanderen originele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Op alle door ons gemonteerde originele onderdelen krijgt u zonder meerprijs een jaar lang garantie. Bij Gommans en Jansen is het ook mogelijk om zonder afspraak een diagnose te laten stellen of het laten uitvoeren van een kleine reparatie. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen dat u binnen een uur weer onderweg bent.
Mobiliteit is dus gegarandeerd.

Toyota Express Service

Voor APK, groot en/of klein onderhoud bieden wij vanaf nu ook Toyota Express Service. Deze dienst houdt in dat er twee monteurs tegelijkertijd aan uw Toyota werken.

Dat betekent voor u een fikse tijdsbesparing. Binnen één uur staat u weer buiten, tegen dezelfde prijs als de reguliere service én met dezelfde kwaliteit.

  • Niet meer 's ochtends vroeg brengen of 's avonds laat halen
  • Geen kosten voor vervangend vervoer
  • Dezelfde kwaliteit én dezelfde prijs
  • Geen tijdverlies, klaar terwijl u wacht

Gebruik maken van deze vlotte dienst? Bel ons voor een Toyota Express Service afspraak. Wij staan voor u klaar!

 

 

Vervangend Vervoer

Tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u uiteraard rekenen op passend vervangend vervoer. Als u dit kenbaar maakt tijdens het maken van een afspraak bij onze receptie, dan zorgen wij dat er een auto of fiets voor u klaarstaat.

Eurocare

Mocht u onverhoopt onderweg stranden met schade of pech dan kunt u gebruik maken van Toyota Eurocare. Deze hulpdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. Deze service zorgt dat u weer snel op weg kunt en in de gevallen dat dit niet mogelijk is zal uw auto naar de dichtstbijzijnde garage getransporteerd worden. Ongeacht waar u bent in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa.

Elke nieuwe Toyota kan drie jaar lang gratis gebruik maken van Eurocare. Daarna wordt de 24-uurs mobiliteitsgarantie na elke onderhoudsbeurt door de dealer verlengd.